Zilveren fotolijsten van Umbra

Deze zilveren fotolijsten van Umbra zijn de ideale lijstjes om herinneringen en familiefoto’s een plaatsje te geven. Maar ook  foto’s van verjaardagen, feestjes, trouwpartijen en andere evenementen komen in deze zilveren fotolijstjes mooi tot hun recht. Ze bestaan in verschillende afmetingen voor één foto of meerdere foto’s.

Fotolijsten in zilver van Umbra

Bij Umbra heb je keuze uit heel wat verschillende modellen. Zo heb je de Flo fotolijst voor 4 of 6 foto’s. Deze multi fotolijsten bestaan uit verschillende overlappende zilveren lijstjes die samen één geheel vormen. Dankzij een standaard kan je ze gemakkelijk op een tafeltje of kastje plaatsen, zijn helemaal niet duur en erg leuk om foto’s in te combineren.

Voor enkele kleine fotootjes te presenteren heb je de Umbra Eliza. Een set van 3 kleine lijstjes in het zilver. Deze serie zorgt gegarandeerd voor wat afwisseling tussen de andere fotolijsten. De Senza is dan weer een klassieke zilveren fotolijst van Umbra. Deze bestaat in verschillende standaardformaten zoals 10×15, 13×18 en 20x25cm. Een tijdloze kader voor op een bureau, dressoir of vensterbank.

Deze fotolijstjes van Umbra zijn te koop bij Acaza.nl