XLBoom Fotolijsten

Sinds 1997 ontwikkelt XLBoom eigentijdse woonaccessoires en verdeelt ze naar de meest stijlvolle winkels wereldwijd. De objecten die XLBoom ontwerpt zijn ‘smart living objects’ en worden gekenmerkt door strakke lijnen en originele ontwerpen. De fotolijsten van XLBoom en andere accessoires kan u aankopen in de webshop van Acaza.nl

Kwalitatieve fotolijsten van XLBoom

De producten van XLBoom worden met de grootste zorg afgewerkt, maar kenmerken zich ook door een zekere eenvoud. Hierdoor passen ze in vrijwel elk interieur en brengen en geven ze een woonkamer of bureau een stijlvolle en originele toets.

De meeste fotolijsten worden vervaardigd uit hout en glas of hoogwaardig acrylic. De hele collectie wordt door professionele handwerkers met zeer grote zorg gemaakt. Omdat hout een natuurlijk product is en ook al wordt de grootste perfectie door de handwerkers voortdurend nagestreefd, kunnen er al eens zeer kleine onvolmaaktheden te vinden zijn in deze producten. Alleen door op deze manier te werken en geen toegevingen te doen kunnen we tot een mooi, exclusief en origineel object komen. Een Smart Living Object.

De design fotolijsten van XLBoom zijn voornamelijk ontworpen door designer Craig Varterian. Ze vallen op door hun strakke lijnen en de zorgvuldige keuze van materialen. Maar oordeel vooral zelf.