Vierkante Fotolijsten

Foto’s komen steeds vaker voor in vierkante formaten. De professionele fotografen maken hun foto’s al enige tijd af in deze vierkante formaten, maar ook op heel wat verschillende websites kan je foto’s in dit formaat laten ontwikkelen. Om de foto’s nog mooier te presenteren is een fotolijst natuurlijk onontbeerlijk. Daarom bespreken we hier graag enkele vierkante fotolijsten.

Vierkante Lijsten in Hout

Natura Vierkante Fotolijsten

De Natura fotolijsten van Walther zijn vierkante fotolijsten die bestaan in het donkerbruin of in het lichter berk. Ze bestaan in de formaten 30×30 en 40x40cm en hebben een erg interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast bestaan er in hout nog enkele kleinere formaten zoals 10×10, 13×13 en 20x20cm. Deze zijn beschikbaar in de Meran-reeks.

Vierkante Acryl Fotolijsten

Vierkante Fotolijsten AcrylIn de uitgebreide collectie fotolijsten van XLBoom vind je enkele tijdloze vierkante fotolijstjes. De fotolijsten zijn gemaakt in hoogwaardig acryl en bestaan uit twee massieve plexiglazen van één centimeter dik die via krachtige magneetjes samengehouden worden. Ze bestaan in de formaten 10x10cm, 13x13cm en 18x18cm. Deze fotolijstjes zijn ideaal om op een kastje of dressoir te plaatsen.

Stijlvol en Vierkant

Stijlvolle Fotolijst DeknudtVierkante Fotolijsten Deknudt

Wij vinden dat een mooie foto sowieso een mooie fotolijst verdient. De fotolijsten ‘Boston’ van Deknudt Frames komen hier zeker voor in aanmerking. Ze hebben een brede rand, bestaan in verschillende kleuren en in de vierkante formaten 20×20, 30×30 en 40x40cm. Het zijn de perfecte lijsten voor familieportretten of foto’s van belangrijke gebeurtenissen een plaatsje te geven. Denk maar aan een huwelijk, een geboorte of een jubileum.

Deze fotolijsten zijn allemaal te koop onder de rubriek fotolijsten bij Acaza.nl