• TEL: 0086-13083697781

arrestohet gjakovari policia i sekuestron tri hajmali

Get Price

We can supply you need arrestohet gjakovari policia i sekuestron tri hajmali.

Gjakovari theret me thikë nga femra me të cilën

Policia italiane sekuestron 400 kilogramë kokainë . Gjykatat Themelore zgjedhin Avni Mehmeti për anëtar të KGjK-së . Goditi për vdekje motoçiklistin, dënohet me katër vjet e dhjetë muaj . Kryeprokurori kërkon themelimin e tri departamenteve në Prokurorinë Speciale . Kriminaliteti ka shënuar rënie në Gjilan . Gjendet një person Gjakovari theret me thikë nga femra me të cilën Policia italiane sekuestron 400 kilogramë kokainë . Gjykatat Themelore zgjedhin Avni Mehmeti për anëtar të KGjK-së . Goditi për vdekje motoçiklistin, dënohet me katër vjet e dhjetë muaj . Kryeprokurori kërkon themelimin e tri departamenteve në Prokurorinë Speciale . Kriminaliteti ka shënuar rënie në Gjilan . Gjendet një person

Kunata sulmon kunatën në Rahovec - Gazeta Shëndeti

12/11/2020 Gazeta Shëndeti Dhuna në familje, Policia e Kosoves, rahovec. Ads by Eonads. Një rast i dhunës në familje është raportuar gjatë ditës së djeshme në Rahovec. Sipas njoftimit, e dyshuara me të meta psikike ka sulmuar fiizkisht kunatën e saj. Reshat Nexhipi:Kush ishin fajtorët kryesorë për burgosjen Kush ishin fajtorët kryesorë për burgosjen masovike të shqiptarëve në ish Jugosllavi. Nga Reshat Nexhipi Rasti deshte disa muaj të jem në Sh.B.A. Gjatë kësaj kohe pata mundësi të përcjell emisione televizive private në gjuhën shqipe, me tema të ndryshme, atraktive, siç ishte edhe ajo që kam vendosur në titullin e Reshat Nexhipi:Kush ishin fajtorët kryesorë për burgosjen Kush ishin fajtorët kryesorë për burgosjen masovike të shqiptarëve në ish Jugosllavi. Nga Reshat Nexhipi Rasti deshte disa muaj të jem në Sh.B.A. Gjatë kësaj kohe pata mundësi të përcjell emisione televizive private në gjuhën shqipe, me tema të ndryshme, atraktive, siç ishte edhe ajo që kam vendosur në titullin e

Prokuroria e Pejës, sekuestron një furgon Mercedes dhe dru

Prokuroria e Pejës, sekuestron një furgon Mercedes dhe dru ahu Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se gjatë njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetetetë (68) aktakuza kundër shtatëdhjeteshtatë (77) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Get Price

We can supply you need arrestohet gjakovari policia i sekuestron tri hajmali.