Originele fotolijsten voor meerdere foto’s

Foto’s van belangrijke gebeurtenissen verdienen een speciaal plaatsje. En daarbij denken wij dadelijk aan enkele mooie fotolijsten. Deze leuke herinneringen op foto passen namelijk pefect in een fotolijst voor meerdere foto’s. En dan heb je de keuze tussen heel wat verschillende lijsten. Kijk even mee:

Presse Citron M30: De Magneetlijst

Presse Citron M30 Magneetbord

Presse Citron ontwerpt en produceert lijsten met unieke designs. Neem bijvoorbeeld deze M30:  Een zorgvuldig afgewerkt magneetbord met fotohoudertjes in magneetfolie. Hiermee kan je tot 30 kleine en grote foto’s presenteren.

De fotohoudertjes zijn heel erg dun, maken het wisselen van foto’s heel erg eenvoudig en geven deze fotolijst een strakke uitstraling. Iets voor moderne creatievelingen dus.

Deze bestaan in heel wat verschillende kleuren en formaten. (te koop bij Acaza.nl)

De Extra Large Fotolijst van Invotis

Multifoto Invotis- XXL Frame - BlackDit is een fotolijst naar Amerikaanse maatstaven. Groot, groter grootst. Deze XXL lijst meet maar liefst 95 op 110cm en biedt plaats aan 56 foto’s van formaat 10x15cm.

Van op afstand lijkt het wel een verzameling van 56 individuele fotolijstjes die boven en onder elkaar vastgemaakt zijn. En net dit reliëf geeft deze fotolijst een extra uitstraling. Begin alvast met foto’s te verzamelen, want 56 stuks is werkelijk een hele hoop.

Deze fotolijst is helaas niet meer te verkrijgen

Gallerina Deknudt: Een Veelzijdige Fotolijst

Gallerina Wit DeknudtDe Gallerina fotolijst van Deknudt Frames maakt het je heel erg gemakkelijk. Dankzij de scharnieren aan de bovenkant kan je deze lijst openklappen om zo snel foto’s te plaatsen of te wisselen.

Bij nieuwe foto’s klapt de lijst dus gemakkelijk open en hoef je de nieuwe foto’s er maar in te schuiven. Zo heb je de laatste foto’s altijd mooi gepresenteerd in een fotolijst. Beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende formaten.

Deknudt heeft nog heel wat meer fotolijsten voor meerdere foto’s in hun assortiment. Neem dus zeker een kijkje. Bekijk hier de bovenstaande Gallerina fotolijst.

XL Boom Image Frame: Een Fotolijst met Stijl

XLBoom Multifoto FrameXLBoom ontwerpt fotolijsten met de nadruk op kwaliteit en eenvoud. Deze image frame is daarop geen uitzondering en geeft je interieur gegarandeerd een extra touch.

Deze strakke fotolijst voor 7 verschillende foto’s heeft een brede boord van 6cm en komt in een matte zwarte afwerking. Dankzij de bijhorende passe-partout krijgen je foto’s een unieke uitstraling. Een aanrader voor wie op zoek is naar een stijlvolle kader. Meer info over defotolijsten van XLBoom.

De fotolijsten die hierboven besproken zijn en nog zoveel meer vind je terug bij www.acaza.nl