Mooie Fotomuur met Mooie Fotolijsten

Op de foto hieronder vind je een Scandinavische setting met een prachtige fotomuur. De muur is bijna volledig bedekt met zwarte fotolijsten in verschillende formaten en perfect op gelijke hoogte met de kast in dezelfde ruimte. Vanop een afstand bekeken is de ‘photo wall’ een perfect vierkant wat hem een erg harmonieus uitzicht geeft.

Mooie Fotomuur met Mooie Fotolijsten

http://boligmagasinet.dk foto: Sven Berggren

Een fotomuur geeft je de mogelijheid om een collage van foto’s te presenteren op een elegante manier. Dit kan met fotolijsten, maar ook met bijvoorbeeld de Display-It van Arti Teq. Op de foto hiernaast is gekozen om enkel zwart-wit foto’s te gebruiken in hetzelfde type fotolijsten. Dit geeft deze fotomuur een erg stijlvol en strak uitzicht.

De zwarte fotolijsten die worden gebruikt, noemen we ook wel bloklijsten. Deze zijn extra diep en dit geeft extra reliëf aan de fotomuur. Sommige lijstjes hebben een passe-partout voor één of meerdere foto’s. Dit geeft een bijkomend effect en kan extra aandacht geven aan een foto.

Wil je ook zo’n fotomuur. Dan raden we aan om dit op voorhand goed voor te bereiden. Dit kan door je foto’s zorgvuldig uit te kiezen en je fotomuur eens op papier vorm te geven. Bij Acaza.nl kan je deze zwarte fotolijsten online kopen.

Verder hebben we gemerkt dat ook Bol.com deze fotowand verkoopt.