Grote Fotolijsten

Heb je ook nog zo’n grote poster liggen waar je maar geen fotolijst voor vindt? En dit liefst voor een zacht prijsje? Met onderstaande Bombay fotolijsten heb je veel kans dat je eindelijk je favoriete filmposter, kunstdruk of wereldkaart kan inlijsten. Deze fotolijsten bestaan namelijk in het formaat 50×75, 60×80, 61×91 en 70x100cm. Daarbij is vooral het formaat 61x91cm een vaak gevraagd en gezocht posterformaat.

Grote Fotolijsten Bombay

De Bombay (genoemd naar de stad Bombay) fotolijsten bestaan in een zilveren of zwarte uitvoering. Het afgeronde profiel in kunststof geeft je foto op poster, affiche of foto een mooie maar neutrale omlijsting. De lijsten zijn voorzien van zwenkveren om hem gemakkelijk te kunnen openen en voorzien van 2 ophangers om de lijst zowel horizontaal als verticaal te kunnen ophangen. Dankzij het plexiglazen frontpaneel zit je poster bovendien mooi beschermd.

De afmeting van 50x75cm is een formaat dat aangeboden wordt wanneer je een vergroting of een posterfoto bestelt. Je vindt deze maat terug bij alle ontwikkelaars van foto’s waarbij je niet enkel je foto kan vergroten, maar ook een zelf samengestelde fotocollage kan bestellen. Het formaat 61x91cm is dan weer een heel erg courant formaat van filmposters en kunstafdrukken.

Ben je op zoek naar een originele fotolijst voor meerdere foto’s. Lees dan zeker ons artikel hierover. Ben je van plan om je fotolijsten op te hangen, bekijk dan zeker ons ophangsysteem voor fotolijsten even.