Goedkope fotolijsten

Fotolijsten bestaan er in alle stijlen, formaten en materialen. Aluminium en houten fotolijsten bestaan er in alle prijsklassen en dan vooral in de duurdere. Maar als we naar de goedkope fotolijsten kijken, dan komen we uit bij de lijsten in kunststof of de randloze fotolijsten.

Soms wordt er bewust gekozen voor de goedkope fotolijsten omdat je er net heel veel nodig hebt. Of omdat een goedkope lijst even goed volstaat als een duurdere. Maar soms ook omdat een fotolijst zonder rand alle aandacht op de foto richt. Geen vervelende boorden dus die afleiden en dit voor de laagste prijs.

Goedkope kunststof fotolijsten

Goedkope kunststof fotolijstDe goedkoopste fotolijsten met een rand zijn ongetwijfeld de kunststof fotolijsten. Deze bestaan in heel wat kleuren en hebben nog heel wat andere voordelen.

Deze kunststof fotolijsten bestaan in heel wat verschillende formaten. Bovendien hebben ze een erg moderne en strakke look. En de verhouding prijs / kwaliteit is natuurlijk uitstekend.

Voor grote series en aantallen zijn deze fotolijsten dus een uitstekende keus. Denk maar aan certificaten, diploma’s, veiligheidsplannen en zo meer. Maar het kan natuurlijk nog goedkoper.

Randloze fotolijsten

Goedkope randloze fotolijstenEen randloze fotolijst bestaat uit een glas en een rug die door enkele clips worden samengehouden. Logisch dus dat deze fotolijsten erg goedkoop zijn.

Deze glazen fotolijsten hebben geen voet en worden dus meestal aan de muur opgehangen. Maar zonder rand zijn ze ook erg fragiel en breekt het glas erg snel. Niettemin blijven ze de meest budgetvriendelijke oplossing.

Ben je op zoek naar extra informatie over fotolijsten? Lees er alles over in ons artikel “Fotolijsten: wat u allemaal moet weten