Fotolijsten voor Diploma of Certificaat

Onlangs hebben we een mooi project op de rails gezet voor een grote bank. Elk bankkantoor kreeg een ‘quality award’ uitgereikt en dit in een fotolijst van Acaza. En geef toe, een mooie fotolijst maakt hier toch wel het verschil.

Fotolijsten voor Certificaten of Diploma's

Het papierformaat A4 (21×29,7cm) wordt vaak gebruikt voor certificaten of diploma’s. Hiervoor heb je dus eveneens fotolijsten nodig in A4-formaat om de documenten in te lijsten. Gaat het maar om enkele stuks en mag het net iets meer zijn, dan kan je voor een mooie houten fotolijst kiezen. Mag het iets moderner en strakker, dan stellen we graag onze aluminium fotolijsten voor. Speelt de prijs een grote rol, dan kan je nog altijd voor onze randloze fotolijsten kiezen. Een overzicht van deze A4 fotolijsten  vind je hier.

Voor de bank waarover we hierover spraken, hebben we de certificaten ingelijst en mooi verpakt. Heb je ook een speciaal project op stapel staan? Mail of bel ons dan vrijblijvend. We helpen je graag verder. Ben je op zoek naar meer info over fotolijsten? Lees dan zeker ons uitgebreid artikel over met alle info over fotolijsten.