Fotolijst voor Platen of Elpees

Vinyl is weer helemaal in. Bovendien wordt erg veel aandacht besteed aan de layout van de platenhoes. Sommige platen zijn dan ook echte kunstwerkjes en verdienen het om ingelijst te worden. Dit kan nu met de Art Vinyl Display Frame. Een Elpee haal je bovendien zo uit de lijst om nog eens heerlijk door je boxen te laten knallen.

Art Vinyl - Fotolijst voor platen en elpees

Ophangsysteem voor LP’s

Een mix van kunst en muziek, zo zou je de Art Vinyl Display Frame ook kunnen noemen. Dit ophangsysteem voor elpee’s maakt het mogelijk om op een handige manier je leukste platen aan de muur te hangen. Deze lijsten zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen en ook een drie- of een vierluik is eenvoudig te realiseren. En wil je naar één van de platen luisteren, dan klik je het frame open en haal de plaat er gewoon uit. Gemakkelijk toch.

Art Vinyl: Voor de Platenliefhebber

Met één simpele klik opent u de Art Vinyl Display lijst. Want nu en dan wil u de plaat nog eens beluisteren, maar misschien wil u soms gewoon de achterzijde van de platenhoes eens bekijken, voelen of tonen aan anderen.  Maar ook dubbele en driedubbele elpees passen in deze frame. Er is dus aan alles gedacht. Deze mooie fotolijsten hebben een frontplaat in plexiglas die ook voor de nodige bescherming zorgt. De Art Vinyl fotolijst heeft dus duidelijk zijn naam niet gestolen: Display & Play!

Te koop bij: www.acaza.nl