Een ophangsysteem voor fotolijsten

Ophangsysteem voor schilderijen of fotolijstenArti Teq is sinds lang een betrouwbare leverancier van ophangsystemen voor schilderijen en fotolijsten. De click-rail van Artiteq is een eenvoudige rail die in enkele eenvoudige stappen aan de muur gemonteerd kan worden. Daarna hoeft u geen gaatjes meer te boren in uw muur om uw mooiste schilderijen of lijstjes een plaatsje te geven.

 

De rails komen in een lengte van 150cm en zijn beschikbaar in een witte overschilderbare versie en een strakke aluminium kleur. Deze Artiteq click-rail kan tot 20kg dragen per lopende meter.

Montage ophangsysteem voor schilderijen

1) Allereerst worden de click & connects aan de bovenkant van de muur gemonteerd, net tegen het plafond. Deze kleine kunststof blokjes worden op een afstand van 40cm aan de muur vastgeschroefd. Hierop wordt de rail vastgeklikt waardoor je geen enkele schroef aan de buitenkant kan zien.

Montage Ophangsysteem Schilderijen

2) Eenmaal deze rail aan de muur hangt, kan je er heel eenvoudig een draad in haken. De draden zijn transparant en dus quasi onzichtbaar. Deze twister-draden bestaan in verschillende lengtes van 150 tot 300cm.

3) Om een schilderij of een fotolijst op te kunnen hangen heb je nog een ophanghaak nodig. Deze haken bestaan in verschillende soorten naargelang het gewicht dat ze kunnen dragen en monteer je aan de ophangdraad.

In de webshop van Acaza (www.acaza.nl) zijn verschillende startpakketten beschikbaar. Zo kan je een ophangsysteem voor schilderijen kopen in een pakket van 6, 9, 12 of 15 meter. Een ideale start om je interieur met deze rails uit te rusten.

Meer info kan je nog vinden op de website Mooie Ophangsystemen