Een mooie fotolijst voor meerdere foto’s kiezen

Heb je net als ons ook graag veel foto’s om je heen? Foto’s van familie en vrienden, maar evengoed foto’s van leuke herinneringen, onvergetelijke feestjes en gezellige vakantiemomenten. Dankzij een fotolijst voor meerdere foto’s is het niet enkel heel erg gemakkelijk geworden om deze foto’s een plaatsje te geven, bovendien geven ze je interieur extra pit.

Kies een fotolijst naar eigen smaak

Een fotolijst voor meerdere foto’s bestaat in heel wat vormen en formaten. Zo heb je kleinere multifoto lijsten die perfect passen op een kastje of dressoir. Denk maar aan de zilveren fotolijsten van Umbra. Daarnaast bestaan er erg grote multifoto kaders voor 28 of 56 foto’s. Zowel Present Time als Invotis bieden deze stijlvolle fotolijsten aan.

Fotolijst voor meerdere foto's

Fotolijst voor meerdere foto’s van Deknudt

Een populaire fotolijst voor meerdere foto’s is deze voor 10 of 12 foto’s van Deknudt. Ze zijn beschikbaar in de strakke witte of zwarte kleur, zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen en hoeven helemaal niet veel te kosten.

In de langwerpige fotolijst dien je zelf een collage samen te stellen van foto’s in verschillende formaten, waarbij de ene foto de andere soms kan overlappen. De andere fotolijst bevat 12 afzonderlijke foto’s in formaat 10x15cm, die je zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen. Voor ieder wat wils dus.

Bij Acaza.nl worden deze fotolijsten van Deknudt Frames te koop aangeboden. Wanneer je op zoek bent naar nog meer ideĆ«en, lees er dan ons vorig artikel over originele fotolijsten voor meerdere foto’s eens op na. Je vindt er ongetwijfeld bijkomende inspiratie.