Een fotomuur met fotolijsten in plexiglas

Vakantiekiekjes, familiefoto’s, close-ups van de kids… Foto’s heb je vaak in overvloed, zeker nu we quasi enkel nog digitale foto’s nemen. Alleen is het een zonde om deze op de computer te laten staan of in de kast te laten liggen. Met de Display-It van Arti Teq kan je een fotomuur maken waarmee je foto’s strak tegen de muur hangen. Zo krijgen je mooiste foto’s een plaatsje zodat je ervan kan genieten. Bovendien zijn de foto’s snel verwisselbaar zodat je fotomuur altijd up-to-date blijft!

Fotomuur met Plexiglazen

 

De Display-It Completo van Arti Teq is een combinatie van 2 draden en verschillende dubbele plexi’s waartussen je de foto’s plaatst. De staaldraden zijn gemakkelijk te bevestigen aan de muur en daartussen komen de dubbele plexiglazen. Hierdoor maak je een fotomuur die heel wat voordelen biedt:

  • De foto’s zijn strak tegen de muur gepresenteerd
  • De foto’s zijn snel wisselbaar
  • De foto’s kunnen op verschillende hoogtes geplaatst worden
  • Eindeloze combinaties mogelijk

Er bestaan 3 pakketten in verschillende formaten. Elk pakket bevat alle benodigdheden om de draden mooi aan de muur te bevestigen en de plexiglazen aan de staaldraden vast te klikken. Enkel het aantal plexiglazen en hun formaat verschillen in elk pakket. Het grote pluspunt van de Display-It Completo is dat je de verschillende pakketten kan combineren. Zo kan je niet alleen een fotomuur maken naar eigen smaak, maar kan je die later ook nog veranderen of zelfs uitbreiden met een bijkomend pakket.

De inhoud van de verschillende pakketten is als volgt:

Display-It Completo A3: 2 staaldraden 290cm en 4 plexiglazen in formaat A3 (Landscape)
Display-It Completo A4: 2 staaldraden 290cm en 4 plexiglazen in formaat A4 (Portrait)
Display-It Completo A6: 2 staaldraden 290cm en 8 plexiglazen in formaat A6 (Landscape)

Hou er wel rekening mee dat je de plexiglazen in formaat A3 & A6 enkel horizontaal en dat je de plexiglazen in formaat A4 enkel verticaal kan hangen.

Arti Teq Fotomuur VoorbeeldDe combinaties die je kan maken met de verschillende pakketten zorgen voor een persoonlijke en creatieve fotomuur.

De foto hiernaast toont een combinatie van de drie verschillende pakketten. De plexiglazen in formaat A3 zijn allemaal boven elkaar geplaatst en link en rechts daarvan vind je zowel plexiglazen in formaat A4 en A6 (10,5x15cm) terug.

Zoals je ziet is het een erg leuke oplossing om bijvoorbeeld tekeningen van de kinderen in te plaatsen.

En ook wel een leuk idee’tje wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau. Met moederdag in aantocht lijkt ons dit het ideale moederdag cadeau.

Heb je al een ophangsysteem met rails van Arti Teq, dan kan je de staaldraden ook in de rails schuiven. Zo hoef je bovenaan in de muur geen gaatjes meer te boren.

Maar bovenal blijft de Display-It Completo van Artiteq een handig en erg leuke manier om verschillende foto’s te presenteren. De verschillende pakketten om een fotomuur te maken vind je bij Acaza.nl onder de rubriek ophangsystemen.