Een fotolijst voor kindertekeningen

Heel wat kinderen maken echte kunstwerkjes op hun school of thuis. En of deze kinderen nu hun favoriete tekening inkleuren of via knip- en plakwerk een creatief meesterwerk produceren, elk werk verdient het om een mooie plaatsje te krijgen. Vaak worden deze tekeningen met tape of duimspijkers aan de muur bevestigd. En dat kan beter. Daarom stellen we u graag de lijsten voor van Articulate Gallery.

Fotolijst Kindertekening - Articulate Gallery

Eona Craig ontwierp deze lijsten voor de meesterwerkjes van haar kinderen. Ze was het beu om deze met magneetjes aan de frigo vast te maken of losjes met punaises aan haar muur te hangen. In haar frustratie ontwikkelde ze de Articulate Gallery Frame die niet enkel erg handig is in gebruik, maar daarbovenop elke tekening of knutselwerk een mooi plaatsje geeft. In no-time schuif je elke kindertekening in deze lijst om ze zo mooi te presenteren aan de muur of op een kast. Haar origineel idee werd in 2011 beloond met de titel “geschenk van het jaar’ in de UK.

De fotolijst voor kindertekeningen van Articulate bestaat in verschillende formaten. Je hebt een lijst voor één, twee of drie tekeningen in formaat A4 (21×29,7cm) en de lijsten kan je telkens horizontaal of verticaal aan de muur kan hangen. De tekeningen of andere knutselwerkjes schuif je dan langs boven of langs de zijkant in de frame. De opening is bovendien breed genoeg zodat ook dikkere kartonnen werkjes, en plak- of knutselwerkjes in de lijst passen.

Deze hippe fotolijstjes voor kinderen zijn speciaal ontworpen om hun creatieve werkjes tentoon te stellen. Dus vanaf vandaag kunnen je kids dagelijks een nieuwe tekening aanleveren, die je dan in één-twee-drie in deze lijst kan plaatsen. Zo kan je de kunstwerkjes van je kleine artiesten als een echte kunstenaar en op een professionele manieren presenteren in je keuken of woonkamer.

Een andere leuke manier om kindertekeningen aan de muur te presenteren is via de Display-It Fotowand van Arti Teq. Meer info over de fotomuur vind je hier.